Kia-fans anländer till Rapac från Gwangju till Daegu med ett mycket speciellt kaffe-te till stöd för en “blå” framtid.

Ett speciellt kaffe-te har anlänt till Daegu Lions Park.

Det skickades av Kia Tigers fans för att stödja Ryu Ji-hyuk, som hade flyttat till Samsung. Det är mycket ovanligt att skicka kaffe till ett lag för en spelare som har lämnat för ett annat lag.

Det visade hur mycket spelaren var älskad av Tigers.

På skylten stod det: “Coffee shot by Ji-hyuk, please enjoy it”, och kaffeteet åtföljdes av en bild på Ryu Ji-hyuk och en gripande fras: “We support the future of Ryu Ji-hyuk, who will shine blue.” På andra sidan stod det: “Vi önskar Ryu Ji-hyuk allt det bästa.

Genom Ryu Ji-hyuk tycktes lagen som representerade de två koreanska staterna, KIA och Samsung, vara enade.

Den sista serien under den första halvan, Gwangju KIA-Samsung, var Ryus första besök i Gwangju sedan hans övergång.

Den 12:e startade Ryu på första bas i säsongens sjätte match mot Gwangju KIA. Det var hans första möte med Gwangju-fansen eftersom den första matchen i tre-matchserien ställdes in på grund av regn den 11:e.

Ryu inledde den andra inningen med en singel och tog av sig hjälmen för att göra en 90-gradershälsning till fansen på tredje basens sida, bakom hemmaplan och på första basens sida.

Kia-fansen hejade entusiastiskt på honom med fraser som de hade förberett i sina skissböcker, inklusive “Happy Baseball Wherever You Go”, “Don’t Get Sick There, Just Walk the Path of Flowers” och “Samsung Lions, Please Take Care”. Fansen från Gwangju Kia Motorsports Club visade sin kärlek till Ryu Ji-hyuk.메이저놀이터

Den kärleken har anlänt till Lions Park i form av en kopp kaffe.

Ryu Ji-hyuk tog på sig KIA-tröjan under säsongen 2020 i en bytesaffär med Hong Gun-hee. Under loppet av tre säsonger blev han en favorit bland fansen. Han är en hängiven karaktär som prioriterar arbetsmoral och lagarbete. Han var en spelare som både lagkamrater och fans inte kunde låta bli att älska. Bortsett från glädjen över att få Kim Tae-gun, en säker hamn för KIA, var Ryu Ji-hyuks avgång en stor smärta.

En talang och personlighet som man inte kan låta bli att älska lämnade Gwangju för Daegu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *