“Axelskada” Kershaw OK för andra bullpen-starten – återkomst i början av augusti enligt plan

Los Angeles Dodgers ess Clayton Kershaw gjorde sitt andra bullpen framträdande utan incident. Han förväntas vara tillbaka tidigast i början av augusti.

“Han fick en bra känsla för det i sin andra bullpeningutgång sedan skadan”, sa Dodgers manager Dave Roberts till lokala medier på onsdagen.

Kershaw fick en injektion efter att ha drabbats av axelinflammation den 28 maj mot Colorado Rockies. Han placerades på 15-dagarslistan (IL) med ömhet i vänster axel den 4 april. Han blev uttagen till sitt 10:e All-Star team, det mesta i franchisens historia, men missade All-Star Game.

Kershaw, som har arbetat sig tillbaka, kastade 30 pitchar i sin första bullpen-utflykt sedan skadan den 19:e. Han ökade antalet till mer än 40 pitchar den 22:a. I sitt tredje bullpen framträdande den 25:e kommer han att kasta och vila, precis som han skulle göra i en live match.

Enligt Roberts finns det inga specifika planer för Kershaws rehabstarter i minor league. Så snart han är tillräckligt frisk kommer han att återvända till listan. “Kershaw förväntas göra ett tre-inning simulerat spel framträdande”, säger MLB.com.온라인카지노

Under sin 16-åriga elitseriekarriär är Kershaw 207-91 med en ERA på 2,48. Han har vunnit tre Cy Young Awards och fem ERA-titlar. Den här säsongen är han 10-4 med en 2,55 ERA på 16 starter.

Dodgers leder National League West med 57-40 i matcher. De är fyra matcher bakom Arizona Diamondbacks på andra plats. Dodgers kommer att få en boost till sin ledning när esset Kershaw återvänder. Kershaw är också tillbaka i racet om Cy Young Award.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *