Chord Banyu Moto - Nella karisma feat Dory Harsa menyudahi dimainmodernkan dari mengunci C mencapai teks tumetese banyu moto iki singi dadi saksi sumpah lan janji.

Anda sedang menonton: Chord sampai kapan kan kau buktikan


*
penampilan foto
*

*

livingdazed.com - Inilah chord dan lirik songs Banyu Moto yanew york dinyanyimodernkan melalui Nella karisma feat Dory Harsa.

Chord Banyu Moto - Nella karisma feat Dory Harsa

Intro : C F C F C F C F


C F Ctembanew york iki.. Tak gawe Dmmung kanggo kowe Gsingi paling tak tenani Cnganti saiki..C Ftumetese banyu moto iki Dmsing dadi saksi Gsumpah lan janji Csehidup semati..Reff : Fsampai ketika modern kau buktimodern G Ctresno tulus yo mungi kanggo awakku Fsampai mati modern ku pastimodernkan Dm Gmergo mungai kowe singi tak tresnani Ctekaninew york mati..C F cahyo lintangai ingi weng Gnggawe ayeme ati Ftambah ndedowo roso Gkangen mring sliramu Ctres..naku..Musik : F G Em Am Dm G CC Ftumetese banyu moto iki Dmsinew york dadi saksi Gsumpah lan janji Csekehidupan semati..Reff :

C7 F sampai while modernkan kau buktikan G Ctresno tulus yo munew york kanggo awakkuC7 F sampai mati kan ku pastimodernkan Dm Gmergo mungi kowe singi tak tresnani Ctekaning mati..C7 F sampai kapan modern kau buktimodernkan G Ctresno tulus yo mungi kanggo awakku haaC7 F sampai sekarat dimodernkan ku pastimodernkan Dm Gmergo mung kowe sing tak tresnani Ctekaningi mati..

Lihat lainnya: Cara Merubah File Excel Menjadi Pdf, 3 Ways To Convert Excel To Pdf

C F cahyo lintanew york ingi wengi Gnggawe ayeme ati Ftambah ndedowo roso Gkangen mring sliramu Ctres..naku..

baca juga: Chord isabella - ST12 dari terkunci Am, dialah isabella Lambang tercinta dan Prahara

dibaca juga: Chord Gitar Satru - Denny Caknan feat happy Asmara, kunci mudah Dimainmodern dari C