*
© YouTube/ Nella karisma resmi lagu-lagu Banyu Moto - Nella karisma feat Dory Harsa

TRIBUNNEWS.COM - Inilah chord dan teks songs Banyu Moto yangi dinyanyikan malalui Nella karisma feat Dory Harsa.

Anda sedang menonton: Chord gitar sampai kapankah kau buktikan

Chord Banyu Moto - Nella karisma feat Dory Harsa

Intro : C F C F

C F C F

C F C

 tembangi iki.. Tak gawe

Dm

mung kanggo kowe

G

sing paling tak tenani

C

nganti saiki..

C F

 tumetese banyu moto iki

Dm

sinew york dadi saksi

G

sumpah lan janji

C

selives semati..

Reff :

F

 sampai kapan modern kau buktikan

G C

 tresno tulus yo mung kanggo awakku

F

 sampai dies dimodernkan ku pastikan

Dm G

 mergo mungi kowe singai tak tresnani

C

 tekaning mati..

 C F

cahyo lintang ing wengi

G

 nggawe ayeme ati

 F

 tambah ndedowo roso

 G

 kangen mrinew york sliramu

C

 tres..naku..

Musik : F G Em Am

Dm G C

C F

 tumetese banyu moto iki

Dm

sinew york dadi saksi

G

sumpah lan janji

 C

sehidup semati..

Reff :

 C7 F

sampai ketika kan kau buktikan

G C

 tresno tulus yo mungai kanggo awakku

 C7 F

sampai mati modern ku pastikan

Dm G

 mergo mung kowe singai tak tresnani

C

 tekaningai mati..

 C7 F

sampai kapan modern kau buktikan

G C

 tresno tulus yo mung kanggo awakku haa

 C7 F

sampai dies modern ku pastikan

Dm G

 mergo munew york kowe singai tak tresnani

C

 tekaning mati..

Lihat lainnya: Chord Lagu Karena Kamu Cuma Satu Chords, Chord Gitar Dan Lirik Lagu Karena Kamu Cuma Satu

 C F

cahyo lintangi ing wengi

G

 nggawe ayeme ati

F

 tambah ndedowo roso

G

 kangen mrinew york sliramu

C

 tres..naku..

baca juga: Chord isabella - ST12 dari terkunci Am, dialah isabella Lambangi dicintai dan Prahara

harus baca juga: Chord Gitar Satru - Denny Caknan feat senang Asmara, mengunci mudah Dimainkan dari C